Welkom op de homepage van B & S koeltechniek en airconditioning B.V.

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. is een installatiebedrijf dat sinds 2002 bestaat en zich gespecialiseerd heeft in verschillende takken van de koeltechniek.

Onze vestigingsplaats is Serooskerke (Walcheren) in de provincie Zeeland van waaruit wij al onze klanten in Zuid Nederland snel kunnen bedienen.

Wij houden ons bezig met koeltechniek in de breedste zin van het woord.

Door onze ervaring en grote diversiteit in koelinstallaties zijn wij in staat om samen met u altijd te zoeken naar de beste technische- en economische oplossing.

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. heeft alle disciplines in huis voor zowel het bouwen van een normale koelcel tot een complexe koelinstallatie en van adviserend orgaan tot onderhoud en reparatie van bestaande installaties groot en klein.
  
        

 

BS Koeltechniek is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
BS Koeltechniek
De Padweie 21
4353RW Serooskerke

email: contactformulier
www: https://www.bs-koeltechniek.nl

Persoonsgegevens

BS Koeltechniek verwerkt geen persoonsgegevens omdat het op onze site niet mogelijk is je te registreren. Ook gebruiken we geen social media plugins.

Contactformulier

Op BS Koeltechniek kunt u contact met ons opnemen via een contactformulier. De gegevens welke worden ingevuld worden niet opgeslagen in een database.
Zodra het contactformulier is ingevuld en u klikt op de knop verzenden wordt er een mail gestuurd naar ons e-mailadres
De gegevens zijn enkel beschikbaar in het e-mailprogramma en zullen enkel gebruikt worden om uw vraag te beantwoorden.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

BS Koeltechniek gebruikt geen cookies of vergelijkbare technieken.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

BS Koeltechniek neemt de bescherming van deze website serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via het contactformulieractformulier.
BS Koeltechniek wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Wijzigingen privacybeleid

BS Koeltechniek behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacybeleid. Het verdient aanbeveling om dit privacybeleid voor het gebruik van BS Koeltechniek te raadplegen, zodat je van de wijzigingen op de hoogte bent. Je kunt dit privacybeleid zelf opslaan of raadpleeg deze pagina.

 

Disclaimer

De inhoud van www.bs-koeltechniek.nl is met de grootste zorg samengesteld. Hoewel BS Koeltechniek tracht juiste, volledige en actuele informatie uit betrouwbaar geachte bronnen aan te bieden, verstrekt BS Koeltechniek expliciet noch impliciet enige garantie dat de op of via deze internetsite aangeboden informatie juist, volledig of actueel is.

Wij zijn natuurlijk lid van de NVKL, de Nederlandse Vereniging van ondernemingen op het gebied van de Koudetechniek en Luchtbehandeling.Logo NVKL

 

De NVKL is de representatieve brancheorganisatie van ruim 400 bedrijven in de professionele koudetechniek, luchtbehandeling en airconditioning.

 

Zowel leveranciers als installateurs zijn bij de NVKL aangesloten. Wilt u een professionele klimaatinstallatie, een professionele koeling of een airco kopen of heeft u tips nodig voor energiebesparing in huis of op kantoor, dan bent u bij ons als erkend installateur aan het juiste adres.

 

 

 

 

 

 

 Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemers 

 

De Veiligheid,gezondheid en milieu Checklist Aannemers (VCA) is een certificeerbare controlelijst voor aannemers waarmee zij kunnen aantonen dat zij veiligheid, gezondheid en milieu beheersen tijdens het uitvoeren van werkzaamheden op de werkvloer. Tevens bevat deze norm aanvullende eisen om het veiligheidsbewustzijn tijdens het werk te verhogen.

De norm wordt in Nederland beheert door het SSVV.

 

 

 

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. is VCA gecertificeerd. Certificaat *2008/5.1

 

Certificatie instelling : BSI Management Systems B.V.

 

Bovendien zijn alle medewerkers van B & S koeltechniek en airconditioning B.V. in bezit van het certificaat "Veiligheid voor operationeel Leidinggevenden. ( VOL- VCA).  

Service

U wilt toch zolang mogelijk plezier hebben van uw koelinstallatie!

Koeltechniek

U bent bij ons onder andere aan het juiste adres voor de levering en montage van complete koel- en vriescellen of grote complexere koelinstallaties.

 

Airconditioning

B & S koeltechniek en airconditioning B.V. levert voor zowel particulier als zakelijke klant een comfortabele, energiezuinige en geruisloze installatie.

 

 

Projecten

6445cd91-a78d-46a6-99e3-3f61d59b48b8-large

Door heel Zeeland installeren we bij zowel particulieren als zakelijke klanten onze professionele apparatuur.

Occasions

6dae2376-8d5d-4aac-ba2a-e8aa6ae949f9-large

Hier vindt u interessante occasions.