Logo NVKL

Voor een optimaal werkende koel- of klimaatinstallatie heeft u een specialist nodig. Als NVKL-erkende installateur zijn wij dé specialist in Koudetechniek en Klimaatbeheersing.

Voorzien van de vereiste vakkennis en opleidingen weten wij aan welke wetten en eisen uw installatie moet voldoen. We kennen de risico's van het werken met koudemiddelen én beschikken over de juiste technische hulpmiddelen om hier mee om te gaan. De veiligheid in uw bedrijf is dus gewaarborgd.

Het is wettelijk verplicht dat handelingen met koudemiddelen uitgevoerd moeten worden door (F-gassen) gecertificeerde installatiebedrijven en hun monteurs. Al onze NVKL-installateurs zijn in het bezit van dit certificaat.
Als NVKL-installateur denken we met u mee en geven u een gepast advies. We letten op zaken als kosten en baten, energie efficiency, milieueisen en duurzaamheid. De continuïteit van uw bedrijf is onze eerste prioriteit.

NVKL-installateurs maken voor particulieren gebruik van de NVKL-leveringsvoorwaarden die in overleg met de Consumentenbond zijn opgesteld. Bij zakelijke transacties gebruiken zij meestal de zakelijke NVKL-leveringsvoorwaarden.